Wie zijn wij?
Aangenaam!

Als ouder geeft u de zorg voor uw kind uit handen aan onze pedagogisch medewerkers. Uiteraard begrijpen we dat dit een groot vertrouwen vergt in ons en onze medewerkers. Daarom stellen we ons hier graag aan u voor.

Kinderopvang ´t Veldmuisje wordt geleid door Hella Wammes en Annemarie van de Laar.
Hella Wammes
Hella Wammes (1965) heeft drie volwassen kinderen.
Ze heeft gestudeerd aan de PABO en korte tijd in het onderwijs gewerkt. Hella woont naast ’t Veldmuisje en heeft, mede door haar opleiding en werk uit het verleden, een grote affiniteit en ervaring met kinderen. ’t Veldmuisje startte in 1997 met een groep kinderen op het kinderdagverblijf op de huidige locatie in Velddriel. In februari 2014 is er uitgebreid met een locatie in Kerkdriel.
Annemarie van de Laar

Hoi allemaal!
Mijn naam is Annemarie van de Laar, ik ben op 19 maart 1991 geboren in Kerkdriel, waar ik nog steeds woon. Bij kinderopvang ’t Veldmuisje ben ik werkzaam als leidinggevende van zowel de locatie Kerkdriel als de locatie in Velddriel op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Je vindt mij grotendeels in Kerkdriel waar ik overdag telefonisch of via de mail te bereiken ben voor vragen/ opmerkingen en/of informatie. Hier help ik u graag verder mee!

Nadat ik mijn MBO-opleiding tot onderwijsassistent in 2011 heb afgerond in, ben ik begin 2012 bij ’t Veldmuisje in Velddriel begonnen als pedagogisch medewerkster. Kinderopvang ’t Veldmuisje groeide en ik kon meegroeien als assistent-leidinggevende tot de functie die ik nu heb. In dezelfde periode heb ik een HBO studie tot Remedial Teacher gevolgd, deze heb ik in augustus 2015 met succes afgerond. Enthousiast ben ik daarnaast over de cursus Vroeg en Voorschoolse Educatie (VVE) van Uk en Puk die ik gevolgd heb. Op beiden locaties werken we inmiddels met dit leuke programma.

Jullie zijn bij ‘t Veldmuisje altijd van harte welkom, kom gerust eens vrijblijvend kijken op onze kinderopvang/ buitenschoolse opvang!

Over het team
Uiteraard beschikken alle teamleden van ‘t Veldmuisje over de juiste diploma´s. Maar de liefdevolle verzorging van "onze" kinderen op de kinderopvang gaat gelukkig verder dan deze diploma´s. Bij alles wat wij doen op ´t Veldmuisje, staan daarom inlevingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel, enthousiasme en plezier centraal. Wij werken met liefde voor het vak en voelen ons betrokken bij uw kind. Daarnaast staat persoonlijk contact met u als ouder bij ons hoog in het vaandel. Doordat we een kleinschalige kinderopvang zijn, kunnen we kennismaken met alle kinderen én hun ouders. En dat vinden wij wel zo prettig werken. Bij ´t Veldmuisje streven we ernaar uw kind met weinig personeelswisselingen een vertrouwd opvangadres te geven. Bovendien stellen we hoge eisen aan onze pedagogisch medewerkers: zij werken dan ook met net zoveel liefde en passie als wij. En we stellen even hoge eisen aan hun vakbekwaamheid. Zo moeten zij minimaal een MBO-diploma niveau 3 in de sector Zorg/Welzijn behaald hebben, en moeten zij in het bezit zijn van een EHBO-diploma en BHV-certificaat. Voor alle medewerkers die bij ´t Veldmuisje werkzaam zijn wordt bovendien ieder jaar een nieuwe verklaring omtrent gedrag aangevraagd. Hieronder stellen zij zich even voor:
 

Ik ben Inge van Steenbergen, jarig op 3 april.

Je vindt mij vooral in Velddriel op de peutergroep en babygroep. Verder ben ik assistent-leidinggevende in Velddriel en ook val ik af en toe in op de bso of op één van de groepen in Kerkdriel.

Het leukste aan werken met kinderen vind ik dat geen één dag hetzelfde is. De kinderen leren elke dag weer iets nieuws, of het nou baby's zijn, peuters of bso kinderen.

Mijn hobby's zijn: koken, winkelen en gezellige dingen doen met vrienden.

Meer over mij: ik ben getrouwd met Martijn, samen hebben we een dochtertje; Daphne, Daphne gaat in Kerkdriel 2 dagen naar de babygroep.

Ik ben Hennie Donkers, jarig op 10 januari.

Je vindt mij in Kerkdriel en Velddriel op de BSO.

Het leukste aan het werken met kinderen is dat het geen dag het zelfde is, ze begeleiden en stimuleren om gezellig met elkaar om te gaan, naar elkaar te luisteren en samen te spelen maar vooral veel leuke dingen samen doen.

Mijn hobby's zijn: scrappen, kaarten maken, schilderen en koken.

Meer over mij: ik ben getrouwd met Anton, en woon in Kerkdriel. Samen hebben wij 2 dochters.

Ik ben Mariska Nendels, jarig op 27 maart.

Je vindt mij vooral in Kerkdriel op de babygroep.

Het leukste aan het werken met kinderen vind ik: ik geniet van ieder moment dat een kind binnen komt en ik ze kan geven wat ze nodig hebben. Een glimlach van een kind maakt mijn dag weer goed. Ieder kind is uniek.

Mijn hobby's zijn: zingen en leuke dingen doen met mijn gezin, familie en vrienden.

Meer over mij: Ik werk al 14 jaar in de kinderopvang, dit doe ik nog steeds met veel liefde en plezier. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen een jongen, Mats en een meisje, Isa.

Ik ben Ine de Leeuw, jarig op 2 oktober.

Je vindt mij vooral op de peutergroepen in Velddriel.

Het leukste aan het werken met kinderen vind ik om ze te begeleiden bij hun ontwikkeling en ze de wereld te laten ontdekken op hun eigen tempo. Mijn passie voor het werken met kinderen blijkt wel uit het feit dat ik dit werk bijna 30 jaar doe.

Mijn hobby's zijn: lezen, wandelen, fietsen en lekker op vakantie gaan.

Meer over mij: Ik woon in Rossum en heb 3 kinderen. Voorheen heb ik 23 jaar op een peuterspeelzaal gewerkt en 5 jaar bij een ander kinderdagverblijf. Nu werk ik al anderhalf jaar met veel plezier bij het 't Veldmuisje.

Ik ben Myrthe Wiedeman, jarig op 27 november.

Je vindt mij op beide locaties, ik werk met veel plezier op alle groepen.

Het leukste aan het werken met kinderen vind ik dat elke dag op het kinderdagverblijf wel anders is. Omdat ik op verschillende groepen sta mag ik werken met verschillende leeftijden die verschillende dingen kunnen en leuk vinden. Kinderen zijn onvoorspelbaar en ook elke kind is uniek dus reageert ook op elke situatie anders. Ook vind ik het leuk om een kind van baby tot kind te zien opgroeien en mee deel te mogen maken aan zijn/haar leerproces.

Mijn hobby's zijn: Er is een hobby die ik super leuk vind om te doen en dat is voetballen.

Meer over mij: Ik woon samen met mijn vriend in Druten. In 2012 ben ik vol enthousiasme begonnen aan mijn opleiding pedagogisch medewerker niveau 3, in januari 2015 ben ik voor mijn opleiding 3 maanden naar Madrid verhuist om daar stage te lopen op een nursery waar kinderen Engelstalig werden opgevoed. Hier heb ik ontzettend veel geleerd. In Mei 2015 ben ik geslaagd als pedagogisch medewerker. Nu werk ik sinds januari 2016 met heel veel plezier bij 't Veldmuisje.

Ik ben Manouk Donker, jarig op 27 november.

Je vindt mij op beide locaties en op alle groepen.

Het leukste aan het werken met kinderen vind ik dat geen een dag het zelfde is want ieder kind is uniek. Ik vind het leuk om de ontwikkelingen mee te maken en ze zien opgroeien. Ook vind ik het erg leuk om activiteiten te bedenken passend bij de leeftijden en ze uit te voeren met de kinderen.

Mijn hobby's zijn: creatief bezig zijn, fotografie en wandelen.

Meer over mij: ik werk sinds Mei 2015 bij 't Veldmuisje en heb het hier erg naar mijn zin.

Ik ben Lizan de Haas, jarig op 17 november.

Je vindt mij vooral in Kerkdriel op verschillende groepen, maar voornamelijk op de babygroep en de bso.

Het leukste aan het werken met kinderen vind ik de diversiteit. Ieder kind en iedere dag is anders, je kunt je niet altijd voorbereiden op wat de dag je brengt. Ieder kind is anders en heeft andere behoeftes waar jij als leidster op in speelt. Dit maakt het werk zo afwisselend en leuk. Verder vindt ik het erg leuk om creatief bezig te zijn met kinderen, dit komt mede door mijn eigen creatieve hobby's.

Mijn hobby's zijn: zijn kleuren voor volwassenen, tekenen, 3D kaarten maken en alles wat eigenlijk maar te maken heeft met een pen/stift, papier, lijm etc. Verder ben ik regelmatig als vrijwilliger aanwezig op de autocross.

Meer over mij: Ik ben opgegroeid in Velddriel met mijn ouders, zus en twee broers. Ik woon nu sinds 4 jaar in Kerkdriel bij mijn moeder, maar binnenkort ga ik met mijn vriend Johan in Maren-Kessel samenwonen. Van jongs af aan wist ik al dat ik met kinderen wilde gaan werken. Na de middelbare school ben ik de opleiding van pedagogisch medewerker gaan volgen en heb ik in mijn laatste jaar bij 't Veldmuisje stage gelopen. Na de studie afgerond te hebben ben ik gaan werken bij 't Veldmuisje

Ik ben Annemiek, jarig op 11 oktober.

Je vindt me vooral op de babygroep.

Het leukste aan het werken met kinderen vind ik dat het elke dag anders is en er voldoende uitdagingen zijn.

Mijn hobby's zijn: Lezen, leuke dingen doen met mijn gezin en vrienden.

Meer over mij: Ik ben getrouwd en moeder van 4 mooie kinderen en ik werk sinds december 2001 in de kinderopvang.

Ik ben Dorothe de Haas, jarig op 9 januari.

Je vindt mij vooral in Velddriel op de babygroep.

Het leukste aan het werken met kinderen vind ik de afwisseling die je hebt met de kinderen. Elk kind is uniek en daardoor is elke dag anders. Met de verzorging en het stimuleren in de ontwikkeling van de kinderen help ik graag.

Mijn hobby's zijn: lezen, bijkletsen met vrienden, knutselen met de kinderen, aqua-fitness en zwemmen.

Meer over mij: Ik ben graag buiten om een boek te lezen of op het terras zitten. Inmiddels werk ik alweer 9 jaar in de kinderopvang.Met veel plezier ga ik naar mijn werk en ga met een voldaan gevoel weer naar huis. Ik woon in Kerkdriel en heb daar een mooi plekje voor mijzelf. Als je vragen hebt dan mag je ze me altijd stellen!

Ik ben Jozien van Wordragen, jarig op 24 september.

Jullie vinden mij vooral in Kerkdriel op de peutergroep.

Het leukste aan het werken met kinderen vind ik de spontaniteit van de kinderen en dat er geen dag het zelfde is als je in de kinderopvang werkt.

Mijn hobby's zijn: wandelen en fietsen.

Meer over mij: ..

Ik ben Nanda van Biljouw , jarig op 29 juli.

Je vind mij op beide locaties en op alle groepen.

Het leukste aan werken met kinderen vind ik de spontaniteit en onbevangenheid van de kinderen. Ik vind het leuk om met de ontwikkelingen van de kinderen bezig te zijn. Ook wil ik dat de kinderen zich geborgen bij mij voelen. Door met ze te spelen, knutselen, knuffelen, lachen en gek doen!

Mijn hobby's zijn: leuke dingen doen met vriendinnen, shoppen en wandelen.

Meer over mij: Ik ben opgegroeid in Alem en heb 1 oudere zus. Sinds 2,5 jaar woon ik samen met mijn man en hondje in Waardenburg. Ik werk sinds juli 2016 bij 't Veldmuisje.

Hallo, ik ben Marjon Ouwendijk, jarig op 23 maart.

Ik werk met veel plezier op beide locaties, en ben inzetbaar op alle groepen.

Het leukste aan het werken met kinderen is dat elke dag weer anders is, de dag staat elke weer voor nieuwe en leuke uitdagingen. Ook vind ik het mooi om de groei van elk kind in zijn/haar ontwikkeling te zien. Elk kind is uniek, elk kind ontwikkeld zich op zijn/haar eigen tempo!

Mijn hobby's zijn: Fotograferen, creatief bezig zijn, leuke dingen doen met vrienden en familie.

Meer over mij: Meer over mij: In 2012 heb ik mijn diploma behaald en mag ik mezelf pedagogisch medewerker noemen. In 2015 ben ik voor een jaar in Oslo, Noorwegen, gaan wonen. Ik heb daar gewerkt als au pair bij een heel leuk gezin. Sinds oktober 2016 werk ik met veel plezier op ’t Veldmuisje.