Onze locaties
 
Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij uw kind een veilige en hygiënische omgeving bieden. Maar ’t Veldmuisje biedt meer. Zo beschikken onze beide locaties over een prachtige buitenruimte, waar uw kind heerlijk kan spelen. Daarnaast hebben wij onze gebouwen zorgvuldig ingericht, zodat uw kind gestimuleerd wordt op zijn eigen manier de wereld te ontdekken. 
 
Onze locaties in Velddriel: centraal en uniek
Ons dagverblijf in Velddriel is gevestigd in een oud schoolgebouw in het centrum van het dorp. Het pand is recent gerenoveerd, is licht en ruim ingericht en voldoet aan de modernste eisen. Vanuit de achtertuin hebben de kinderen een prachtig weids uitzicht, dat garant staat voor een bijzondere natuurbeleving. In de gedeelde speelgang kunnen kinderen van alle leeftijden samen spelen, terwijl zij zich in de verschillende speelhoeken even alleen terug kunnen trekken en een geborgen plekje kunnen vinden.
 
In de Brede School Velddriel biedt 't Veldmuisje tussenschoolse opvang aan. Wij zullen tijdens deze tussenschoolse opvang, op een gezellige manier gezamenlijk lunchen. Hierbij kunnen de kinderen de zelf meegebrachte lunch nuttigen. Hierna krijgen de kinderen gelegenheid om te ontspannen en samen met hun leeftijd- en klasgenootjes te spelen voordat de school weer begint. Er vindt TSO plaats op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tijdens alle schoolweken (in totaal 40 weken per jaar) van 12:00 uur tot 13:15. 
 
Onze locatie in Kerkdriel: licht en ruim 
Ons pand in Kerkdriel is ruim en licht en biedt kinderen volop de ruimte om op onderzoek uit te gaan. Het gebouw ligt vlakbij Basisschool de Meidoorn en de Mgr. Zwijsenschool en is voorzien van een grote buitenspeelplaats, die geheel rondom het pand ligt. Hier vragen hutjes en speeltoestellen erom ontdekt te worden. Ook binnen is er een veilige en prettige omgeving gecreëerd, waarin zowel op de babygroep als op de peutergroep volop uitdaging geboden wordt. 
 
Klik op de gewenste locatie op de kaart voor meer informatie en routebepaling.