Tarieven
Wat kost kinderopvang in ’t Veldmuisje?
In ons kinderdagverblijf kunt u per dagdeel gebruik maken van onze opvang. Deze dagdelen leggen we vast in een contract met u en deze betaalt u per maand. Vanaf 1 april 2020 bedraagt ons uurtarief € 7,15 (BSO-uurtarief
€ 7,00). Daarnaast is het mogelijk flexibel van onze opvang gebruik te maken. Dan bedraagt ons uurtarief € 7,85 (BSO flexibel uurtarief € 7,60).
 
In de Wet kinderopvang is geregeld dat u kinderopvangtoeslag ontvangt als tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang door de overheid. Deze ontvangt u van de Belastingdienst, terwijl u ’t Veldmuisje het volledige bedrag voor de kinderopvang betaalt.
 
De kosten voor dagdelen, hele dagen en incidentele opvang worden als volgt berekend:
Aantal uren per week x 51 weken x € 7,15 : 12 maanden = maandbedrag.
 
Wij berekenen 51 weken per jaar maar zijn 52 weken open. 
Voor het ophalen en wegbrengen van uw kind naar school dient ons personeel 15 minuten van te voren aanwezig te zijn. Deze tijd wordt in rekening gebracht.
 
LET OP:
Flexibele en incidentele afnamen kunnen later berekend worden. In dit geval ontvangt u twee facturen. De eerste factuur is de factuur met de berekende dagen tot de factuurdatum, de tweede factuur zal de extra dagen bevatten die nog niet berekend waren.