Inschrijven
Wij verwelkomen u graag!
Overweegt u uw kind in te schrijven op onze kinderopvang? Wij verwelkomen u graag! Ook als u eerst nog wat meer informatie wilt, bent u van harte welkom om een kijkje te nemen op onze locaties en kennis met ons te maken. Dat kan tijdens een eerste kennismaking en/of tijdens een intake-gesprek. Wij vertellen u graag meer. Neem telefonisch contact met ons op of laat uw verzoek achter via ons contactformulier.
 
Intakegesprek
We nodigen u altijd eerst uit voor een intakegesprek. In dit gesprek bespreken wij graag uw wensen en geven wij u advies over hoe wij u van dienst kunnen zijn bij de opvang van uw kind. Daarnaast heeft u de mogelijkheid rond te lopen in ons verblijf, de sfeer te proeven en kennis te maken met onze pedagogisch medewerkers. Uiteraard is dit gesprek vrijblijvend en maakt u zelf de keuze of u uw kind na deze kennismaking inschrijft bij ons dagverblijf. Wilt u liever eerst even rondkijken, zonder intakegesprek? Ook dat kan. U kunt dan een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.
 
Procedure
  • Wij ontvangen u graag voor een kennismaking en/of een intake-gesprek.
  • Tijdens het intake-gesprek ontvangt u van ons een inschrijfformulier. U kunt dit indien gewenst ook downloaden op deze pagina. Een kind staat ingeschreven bij kinderopvang ’t Veldmuisje nadat het inschrijfformulier is ingevuld en ingeleverd.
  • Het inschrijfformulier kunt u sturen naar: Kinderopvang ’t Veldmuisje, t.a.v. Afdeling Administratie, Voorstraat 75, 5334 JR Velddriel.
  • Na inschrijving ontvangt u een plaatsingsaanbod van ons in tweevoud.
  • Wanneer u dit plaatsingsaanbod tekent, komt een kindplaatsovereenkomst tot stand.
  • Tijdig voor de aanvang van de feitelijke plaatsing wordt u op de groep uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. De afspraken over o.a. voeding, verzorging en aansprakelijkheid worden dan schriftelijk vastgelegd.


Naar het inschrijfformulier >>