Ouderportaal Konnect
 
't Veldmuisje werkt met het Ouderportaal van Konnect. U kunt hier foto’s bekijken die op de groep van uw kind gemaakt zijn, het schriftje lezen, berichten van medewerkers of de manager lezen en zelf ook berichten sturen en stukjes in het schriftje schrijven. Op het moment dat het ú het beste uitkomt kunt u lezen hoe uw kind het bij ons heeft gehad. Vaak staat het er al op vóór u uw kind komt halen.
 
't Veldmuisje App voor ouders
U kunt ook een speciale Ouderportaal app voor uw mobiele telefoon downloaden. Deze is te vinden in de App Store van Apple en bij Google Play voor Android telefoons en tablets. U kunt de App vinden door te zoeken op 't Veldmuisje.
 
Nadat u de App geïnstalleerd heeft moet u twee gegevens invoeren om via de App toegang te krijgen tot het Ouderportaal:
 
• De gebruikersnaam: dit is uw e-mail adres (dat bekend is bij ons)
• Wachtwoord: Vul hier het wachtwoord in.
 
De App onthoud de gebruikersnaam en wachtwoord, waardoor u altijd snel toegang heeft tot de laatste foto’s, berichten en stukjes in het schriftje.
 
Foto’s zijn enkel en alleen toegankelijk voor ouders van de groep. Ouders van andere groepen zien de foto’s niet en aangezien we een afgesloten omgeving hebben, worden de foto’s niet openbaar zichtbaar. De bouwers van de app/het portaal hebben er bewust voor gekozen om geen koppelingen naar Social media te maken. U kunt dus niet rechtstreeks vanuit de app foto’s op bijvoorbeeld uw Facebookpagina plaatsen.
U heeft als ouder wel de mogelijkheid om een foto te downloaden. Wij vragen u daarom met klem om integer om te gaan met foto’s waarop ook kinderen van andere ouders zichtbaar zijn. Bedenk dat de andere ouder er bezwaar tegen kan hebben dat u foto’s van zijn of haar kind openbaar maakt en doet u dit dan ook niet ongevraagd.