Nieuws
Coronavirus: Informatie voor ouders met kinder op school of kinderopvangLees meer >
(Bijgewerkt 11-3) In Nederland heerst momenteel het coronavirus. De GGD geeft uitleg aan ouders met kinderen op school en/of in kinderdagopvang. (Open het bericht voor de link met informatie)
 
Pedagogisch beleidsmedewerker/ coachLees meer >
Vanaf januari 2019 heeft iedere pedagogisch medewerker recht op coaching on-the-job van een gediplomeerd Pedagogisch beleidsmedewerker/ coach. Deze functie wordt vervuld door Annemarie van de Laar, tevens de leidinggevende van deze organisatie.
 
Derde van Gelderland!Lees meer >


Vrijdag 14 september werden de Kinderopvangawards uitgereikt. ’t Veldmuisje is dit jaar derde geworden in de categorie Beste kinderopvang van Gelderland!
 
De fotograaf komt naar 't Veldmuisje!Lees meer >
Op 11 en 14 december a.s. komt de fotograaf weer bij 't Veldmuisje om alle kinderen op hun mooist op de foto zetten! Ook broers en zussen kunnen eventueel samen op de foto gezet worden. Informeer naar de mogelijkheden bij onze leidsters.
 
Buitenschoolse activiteiten Brede School VelddrielLees meer >
Kinderopvang 't Veldmuisje zal na de herfstvakantie (vanaf 23-10-2017) met veel enthousiasme de buitenschoolse voorzieningen in de Brede School gaan verzorgen.
 
Opvang tijdens de onderwijsstaking 5 oktober a.s.Lees meer >
 
Naar alle waarschijnlijkheid gaan op donderdag 5 oktober leerkrachten in het basisonderwijs  staken voor een eerlijk salaris en minder werkdruk in het primair onderwijs. 't Veldmuisje kan desgewenst op die dag extra opvang bieden. U kunt dit via de mail bij ons aanvragen.
 
Dag van de leid(st)erLees meer >

 

Op donderdag 21 september worden pedagogisch medewerkers op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en in de gastouderopvang extra in het zonnetje gezet
 
Kwaliteit kinderopvang naar een hoger niveauLees meer >

Baby’s en peuters krijgen vanaf volgend jaar nog betere opvang. De kwaliteit van de kinderopvang en de peuterspeelzalen gaat omhoog. Er komt voor werkende ouders één financieringssysteem (kinderopvangtoeslag) voor zowel kinderopvang als peuterspeelzaalwerk. Daardoor kan iedereen vanaf volgend jaar terecht bij kwalitatief hoogstaande kinderopvang en peuterspeelzalen.
 
RESULTATEN 1 - 8 VAN 8