Uitstekende resultaten klanttevredenheidsonderzoek

terug naar overzicht Met trots delen wij de resultaten van ons recent uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoek. De ouders/verzorgers die gebruikmaken van Kinderopvang ’t Veldmuisje hebben ons beoordeeld met een uitzonderlijke score van 8,9. Dit is aanzienlijk hoger dan het landelijke gemiddelde van 7,8.

Ouders zijn bevraagd over hun bevindingen op verschillende thema’s zoals algemene tevredenheid, de locatie, informatie/communicatie, pedagogisch/didactisch handelen, sfeer/veiligheid en verbondenheid met de organisatie.

De uitstekende score weerspiegelt de kwaliteit en toewijding die ons team dagelijks investeert in het bieden van een veilige, stimulerende en zorgzame omgeving voor de kinderen. Het resultaat bevestigt dat onze inspanningen worden gewaardeerd.

Sterke punten die genoemd werden door meerdere ouders gaan over het hebben van vaste gezichten en stabiele teams. Dit geeft een gevoel van veiligheid en stabiliteit. Veel antwoorden benoemen ook de betrokkenheid, persoonlijke aandacht en liefdevolle benadering van de medewerkers richting de kinderen. De sfeer wordt vaak genoemd, waarbij aspecten zoals warmte, gezelligheid en een huiselijke omgeving vaker naar voren komen.

Naast deze positieve resultaten hebben ouders ook waardevolle feedback gegeven over mogelijke verbeteringen. De aangegeven verbeterpunten over bijvoorbeeld communicatie, uitdaging voor oudere kinderen en flexibiliteit en planning nemen wij ter harte en zullen wij zorgvuldig analyseren en aanpakken om onze dienstverlening verder te optimaliseren.

Nogmaals dank voor uw waardevolle bijdrage en vertrouwen in onze kinderopvang.
Kinderopvang 't Veldmuisje
Wilt u een locatie bezoeken? Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding